Brændstof ex-pipe 2019-09-26T11:14:05+02:00

Levering af marinegasolie til skibe ex-pipe 

Med egne installationer og indkøbere der har fokus på høj kvalitet, sikrer vi at du altid bunkrer bedste kvalitet marinegasolie til konkurrencedygtige priser, sikkert og effektivt.

Vi leverer marinegasolie via egne lagerinstallationer

Nordic Marine Oil A/S leverer marinegasolie direkte til skibe via ex-pipe ved vores egne lagerinstallationer i Skagen, Thyborøn, Esbjerg, Hanstholm, Hirsthals og Frederikshavn. 

Derudover kan du i Hanstholm, Hirtshals, Esbjerg, Hvide Sande, Gedser og Strandby tanke ex-pipe via vores egne selvbetjeningsanlæg. 

Den geografiske placering af vores lagre giver dig god fleksibilitet i valg af bunker havn når behovet opstår. Vores team af professionelle medarbejdere står klar til at betjene dig uanset størrelse. Levering til aftalt tid, til en konkurrencedygtig pris og med sikkerhed i fokus, har vores højeste prioritet.

Vi indkøber kun olie af højeste kvalitet      

I Nordic Marine Oil A/S fokuserer vores team af kompetente og erfarne bunker tradere meget på at levere det rette og bedste produkt. Vi overvåger markedet tæt og indkøber og sælger kun olie af højeste kvalitet, således vi som minimum overholder alle gældende ISO-standarder.

Har du spørgsmål til bunkring via ex-pipe i Danmark er du velkommen til at kontakte en fra vores imødekommende team, direkte på telefon +45 9631 3910 eller mail: sales@nordicmarineoil.dk 

Danske havne, hvor vi leverer bunker ex-pipe:

Kontakt os

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!