Brændstof med tankvogn 2019-09-09T12:10:33+02:00

Levering af brændstof med tankvogn

Nordic Marine Oil A/S er din garant for bunkers til tiden – vi har egne faciliteter i mange danske havne, og vi kan altid levere med tankvogn til alle andre steder i Danmark.

Levering med tankvogn er en sikker og pålidelig måde at bunkre dit fartøj på – en tankvogn kan levere ca. 30 mts marinegasolie pr. læs.

Bredt og tæt samarbejde med vognmænd i hele Danmark

For at sikre den mest fleksible løsning for kunden, har vi et bredt og tæt samarbejde med vognmænd i hele Danmark – dette gør, at vi altid kan arrangere levering med tankvogn med kort varsel ligegyldig hvor i Danmark du har brug for det.

De vognmænd vi bruger, har alle farligt gods-uddannelser, sikkerheden er i top, bilerne er moderne og så er de udstyret med den nyeste teknologi indenfor levering af brændstof.

Tidsbesparende metode at bunkre på

Levering med tankvogn betyder, at du ikke behøver at lægge din rute om for at bunkre – du bunkrer, der hvor du losser/laster dit skib og sparer derved værdifuld tid. Vi tror, at fremtidens kunder har brug for endnu mere fleksibilitet, når de skal bruge brændstof.

Tid er en meget vigtig faktor indenfor marineindustrien, og vi vil gerne gøre vores bedste for at kunderne kan spare tid. Derfor fortsætter vi også udviklingen af konceptet, så vi altid kan være de bedste på markedet, og din sikkerhed for, at du får brændstof, når du har brug for det.

Vi leverer brændstof med tankvogn i alle danske havne

Vi kan levere brændstof med tankvogn i alle danske havne, så det bliver nemt for vores kunder altid at have mulighed for at bunkre sit skib uanset, hvor i landet de befinder sig.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kan være fleksible i deres arbejde. Derfor er der behov for en nem og tidsbesparende løsning, når det kommer til at anskaffe brændstof til deres skibe.

Kontakt os

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!