Levering med barge 2019-09-26T11:12:41+02:00

Levering med barge

Nordic Marine Oil A/S er specialiseret i forsyning af bunker og smøreolie til skibsfarten med fokus på kvalitet og sikkerhed. Vores tankbåde er placeret i en række havne særligt langs den danske vestkyst, og som specialister i bunker supply, sikrer vi dig en den løsning skræddersyet til netop dit behov.

Professionel bunker service

Nordic Marine Oil A/S tilbyder forskellige muligheder for forsyning med barge i danske havne og offshore i danske farvande.

Vores højeste prioritet er professionel bunker service ved levering af smøreolie, diesel- og marinegasolie til tiden og i rette kvalitet, når du har brug for det.

Egen bunkerflåde

Vores kvalificerede team af erfarne tradere og besætningsmedlemmer er stolte over at betjene vores kunder med stor præcision, sikkerhed som prioritet og fokus på deres tidsplaner. Langs den jyske vestkyst, i bl.a. Esbjerg, Thyborøn og Skagen, har Nordic Marine Oil A/S sin egen bunkerflåde klar til at servicere alle slags fartøjer med marinegasolie på alle tider af døgnet.

Få en skræddersyet løsning hos Nordic Marine Oil A/S

Hos Nordic Marine Oil A/S er vi specialister i skræddersyede løsninger indenfor bunker supply, og vi er altid opdateret i de nyeste teknologier indenfor markedet – finansielt og operationelt.

På denne måde sikrer vi, at du får den mest konkurrencedygtige pris, og gennem tæt kontakt med reder, skib og agent, sørger vi for, at leveringen af bunkers overholder alle tidsplaner.

Kontakt vores team for at finde den løsning, der bedst møder dit behov.

Danske havne, hvor vi forsyner med barge:

Kontakt os

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!