Smøreolie 2019-09-09T12:09:46+02:00

Smøreolie til den danske marineindustri

Hos Nordic Marine Oil A/S prioriterer vi bedst mulig service og kort leveringstid. Derved kan du nyde godt af vores brede sortiment og faglighed, da vi ved, at en god smøreolie beskytter de vitale dele af maskinen og forhindrer uhensigtsmæssig slitage og i værste fald havari.

Smøreoliens forarbejdning

Kun ca. 2% af råolien kan raffineres til smøreolie eller baseolie. Processen er meget kompliceret. Først afsvovles olien, derefter afvokses den og til slut fjernes uønskede aromater. Og endnu er smøreolien ikke klar til brug. Til slut tilsættes tilsætningsstoffer for at opfylde kravene til smøreolien.

Smøreoliespecialister

Det er ikke ligegyldigt, hvilken smøreolie der bruges til motoren, og af samme grund er det altid en god idé at konsultere en professionel smøreolieforhandler, inden I bestiller smøreolie. Hos Nordic Marine Oil A/S har vi mange års erfaring med smøreolie. Vi forhandler et bredt og komplet sortiment til brug i den danske marineindustri, som for eksempel: MOBIL, TEXACO, FUCHS (tidligere Statoil), KLÛBER, Q8 og SHELL.

Om du har brug for levering af smøreolie i tromler eller i bulk, er Nordic Marine Oil A/S altid parat til at yde den bedste service – ligesom vi er klar på levering med kort frist i alle danske havne.

Kontakt vores smøreoliespecialist for yderligere information og vejledning

Værd at vide:

  • Vi garanterer rene produkter, der leveres direkte fra leverandøren i original plomberet emballage.
  • Vi garanterer, at smøreolien ikke har været omhældt og derved eliminerer vi risikoen for forurening af motoren.
  • Vi tilbyder gratis ombord-pumpning af smøreolie.
  • Partneraftaler er mulige med gunstige forhold.
  • Professionel vejledning og service.
  • Mulighed for olieanalyse.

Danske havne, hvor vi leverer smøreolie:

Vi kan levere smøreolie i alle danske havne.

Kontakt os

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!